Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Διπλό χτύπημα για τον Παναλμωπιακό BC


Η διοίκηση του Παναλμωπιακού B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φιλυριώτη αθλητή, Μοχωρίδη Σπυρίδων Ευάγγελο (γενν. 2005 , ύψος 1,76μ., PG)


Ο νεαρός Playmaker τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Αετού Φιλύρου. Του ευχόμαστε μια υγιή και δημιουργική μπασκετική χρονιά.
Σπύρο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Παναλμωπιακού μας!

 

Παίκτης του Παναλμωπιακού BC για τη σεζόν 2024-2025 είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Προκοπίδης, ένας σπουδαίος αθλητής που θα στηρίξει την ομάδα του τόπου που μεγάλωσε και αγαπάει. Ευχόμαστε καλή σεζόν, μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες στον φίλο μας από τα παλιά! 🤘🖤

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *