Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια - Παναλμωπιακός ΑΟΚ 59-77


Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ηττήθηκε με 59-77 από τον Παναλμωπιακό, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε αγώνα για την 5η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγώνα ο οποίος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς την ίδια ώρα ο Εδεσσαϊκός ήταν αυτός που εξασφάλιζε την πρόκριση στον τελικό από τον όμιλο, ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και Παναλμωπιακός είχαν διακυμάνσεις στην απόδοσή τους, με το φιλοξενούμενο να είναι πιο αποτελεσματικός επιθετικά και να φτάνει εύκολα στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αμπάρης του Παναλμωπιακού με είκοσι πέντε πόντους, με το Μοχωρίδη (Παναλωπιακός) να ακολουθεί με δεκαεννέα και τον Ντούλια (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) με δεκατρείς.

Ο Παναλμωπιακός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ και να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 7-23.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους ρόλους όμως να αντιστρέφονται και αποτέλεσμα ο ΓΑΣ να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς, ωστόσο ο φιλοξενούμενος ήταν αυτός που παρέμεινε μπροστά στο σκορ και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (25-31).

Το τρίτο δεκάλεπτο έμοιαζε με το πρώτο, με την ομάδα της Αριδαίας να ξεφεύγει εκ νέου και να κλείνει την περίοδο με το υπέρ της 36-56.

Ισορροπημένο ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, το οποίος ήταν και το πιο παραγωγικό, με τον Παναλμωπιακό να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 59-77.

7-23, 18-8, 11-25, 23-21

Διαιτητές: Μητώνας, Σταυρίδης.

Δεκάλεπτα: 7-23, 25-31, 36-56, 59-77.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Μπουλγέκτσι Ε. 3 (1), Ντούλιας 13 (1), Μαμίσης 3 (1), Παπαδήμας 4, Παντοφλίδης, Οικονόμου 11 (1), Μπαγιώκας 4, Σταυρόπουλος 9 (1), Πάππου 6, Καρκάρας 6.

Παναλμωπιακός ΑΟΚ: Λιούγκας 9 (1), Αμπάρης 25 (3), Τζίλας 2, Νταούτι 6, Αβραάμ 3 (1), Καρπάς 4, Γάτσος, Λαμπρίδης 7 (2), Μοχωρίδης 19, Αμανίδης 2.

 

από το https://basketflix.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *