Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Έρχεται το 1ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Οινογνωσίας και Τοπικών Προϊόντων


Ο Δήμος Αλμωπίας διοργανώνει το 1ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Οινογνωσίας και Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024.

Σκοπός μας είναι η ανάδειξη των ιδιαίτερων πολιτισμικών χαρακτηριστικών της Αλμωπίας, αλλά και η προβολή των τοπικών παραγωγών και επιχειρηματιών.

Στην πολιτιστική αυτή δράση θα συμμετάσχουν οινοποιεία της περιοχής, τοπικές οικοτεχνίες παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και καταστήματα εστίασης.

Το Πολυθεματικό Φεστιβάλ θα εκτείνεται:

στην πλατεία Αγγελή Γάτσου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υψηλής ποιότητας κρασιά.


κατά μήκος του μικρού και μεγάλου πεζόδρομου, όπου θα στηθεί μία μεγάλη γευστική αγορά με διάφορες επιλογές φαγητού και ποτού.


στην πλατεία Αθανασίου Σέτσκου, στην οποία θα είναι συγκεντρωμένα εκλεκτά προϊόντα από την Αλμωπία, παρασκευασμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από σύγχρονη χορευτική μουσική αλλά και από ζωντανή μουσική σαξοφώνου.

Φίλες και φίλοι, σας καλούμε να στηρίξετε με την ενεργή συμμετοχή σας το 1ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Οινογνωσίας και Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει την απαρχή μίας νέας περιόδου πολιτιστικής εμπειρίας και ψυχαγωγίας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *