Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας: Aναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Πέλλας «Όραμα»


Με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με θέμα «Ολοκλήρωση Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης», εμείς το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας, αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Πέλλας «Όραμα» τα τελευταία 23 χρόνια στην Τοπική Κοινωνία μας με παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς, κτλ. και ζητάμε τη θεσμική κατοχύρωση της Πρόληψης, του Κ.Π. «Όραμα», αλλά και των υπολοίπων 74 Κέντρων Πρόληψης που λειτουργούν Πανελλαδικά στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Σε αντίθετη περίπτωση η σταδιακή απαξίωση των δομών αυτών μπορεί να οδηγήσει στην κατάργηση τους, που ιδιαίτερα για τις δικές μας τοπικές κοινωνίες, λόγω και της απουσίας άλλων δομών ψυχικής υγείας, θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα.


Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Ο Αν. Γ. Γραμματέας

Ν. Γκοτζαμάνης Χ. Τόπκας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *