Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Δύσκολη νύχτα στην Πέλλα με δύο μεγάλα πύρινα μέτωπα


Δύσκολη νύχτα για το Νομό μας, την Πέλλα, ο οποίος αναμετράται με δύο μεγάλα πύρινα μέτωπα.


Από τη μία στο Λουτροχώρι Σκύδρας, όπου επιχειρούν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, με την αμέριστη βοήθεια των κατοίκων του χωριού. Σημαντική η συμβολή του Δήμου Σκύδρας στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποία καίει πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Παρόλαυτά, έχει τεθεί ευτυχώς υπό μερικό έλεγχο, χάρη στις μεγάλες προσπάθειες όλων.

Από την άλλη στο Πάικο, σε δασική περιοχή πάνω από τα χωριά Λάκκα και Μάνδαλο. Εκεί η κατάσταση είναι πιο δύσκολη. Σύμφωνα με ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, έχει ενημερωθεί το Συντονιστικό Όργανο του Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το πρωί θα επιχειρήσουν στην περιοχή εναέρια μέσα.

Ευχή όλων, να υπάρξει άμεσα κατάσβεση και στις δύο φωτιές, που εικάζεται ότι προέκυψαν από κεραυνούς που έπεσαν αργά το απόγευμα. 

 

 

από το aridaianews.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *