Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Ξεκινά το 1ο Θερινό Σινεμά "Δασάκι" στην Αριδαία


Η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων M-I EVENT φέρνει κάθε Κυριακή και Δευτέρα για πρώτη φορά το Θερινό Σινεμά στην Αριδαία και συγκεκριμένα στο Δασάκι. Μέσα στην φύση θα στηθεί ένα κλασικό θερινό σινεμά, με προβολές για μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να ταξιδέψει το κοινό στον ρομαντισμό, την κωμωδία, την μαγεία, την δράση, την φαντασία και στο παραμύθι της εκάστοτε ταινίας.

Κάθε Κυριακή με προβολές για τους μικρούς μας φίλους και κάθε Δευτέρα με ταινίες για το μεγαλύτερο κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργιες ταινίες από όλο τον κόσμο και θα ανακοινωθεί σύντομα.


Ώρες Έναρξης: 21:30

Είσοδος: Παιδικό 6€ και Ενηλίκων 7€

 

Δευτέρα 8 Ιουλίου 
 
Ώρα: 20:45 
 
Θερινό Σινεμά Δασάκι Αριδαίας
 
Τιμή Εισιτήριου : 6 ευρώ 
 
Ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον «ενεργοποιούν» και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 
 
Ώρα: 22:15
 
Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ 
 
Θερινό Σινεμά Δασάκι Αριδαίας 
 
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στη Βενετία του 1947, όπου ο Ηρακλής Πουαρό παρευρίσκεται σε μια μάζωξη με σκοπό να αποκαλύψει τις απάτες μιας γυναίκας. Ωστόσο, η βραδιά παίρνει άλλη τροπή όταν δολοφονείται ένας από τους παρευρισκόμενους. Ο Πουαρό τότε, καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο :  6986890668

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *